INICI


El Far de la Mediterrània" és una escola de dansa tradicional catalana de l'Agrupació Mediterrània Dansa de Figueres que incorpora noves propostes de tallers i grups d'aprenentatge, amb vocació d'ampliar, durant tot l'any, la oferta d'activitats.

VINE  A BALLAR AMB NOSALTRES!!!!Foto Trobada d'Escoles de dansa tradicional a CassàFotos del Teatre Jardí a Figueres
Fotos de l'estrena a Figueres


Concurs de sardanes a Figueres ( 4 Maig 2014)
 • notícies recents
 • CONCURS DE LA MERCÈ A LA CATEDRAL DE BARCELONA.
  Aquest passat dissabte dia 24 de setembre, vam anar a ballar al Concurs de Colles Sardanistes que s'organitza amb motiu de les festes de la Mercè. El concurs va transcórrer enmig d'un ambient festiu i alhora molt reivindicatiu.
  Allà els representants de la Unió de colles Sardanistes van llegir un manifest en suport al Govern de Catalunya i a totes les institucions que treballen perquè el poble català pugui manifestar lliurament la seva opinió sobre quin ha de ser el futur de Catalunya. De la mateixa manera que van també van rebutjar les maneres com l’Estat Espanyol està intentant impedir aquesta lliure manifestació desitjada per una gran majoria de catalans.


  Publicat a les 30 de set. 2017, 7:54 per Mediterrania Dansa
 • FESTIVAL NACIONAL DE FOLKLORE ALBA DE TORMES
  El passat 29 d'agost, Mediterrània dansa va actuar per primera vegada fóra de Catalunya amb els grups infantil i juvenil. Aprofitant el bicentenari del naixement de Pep Ventura i la Capitalitat de la Sardana, hem volgut donar a conèixer la nostra dansa més enllà del territori català i, a la vegada, ho hem completat amb algunes danses representatives del nostre espectacle d'enguany "L'Arca de la Dansa".

  Publicat a les 28 d’ag. 2017, 9:43 per Mediterrania Dansa
 • MEDITERRÀNIADANSA A LA PEL·LÍCULA MISS DALÍ
  Dimarts 13 de juny, alguns balladors de les colles Belluguets i Mediterrània Jove van participar a la gravació de la pel·lícula Miss Dalí de Ventura Pons.
  La gravació ha suscitat molta expectació aquest dimarts a la Rambla, on s'ha rodat l'audició i representació de dues sardanes del mestre Pep Ventura. La primera, recrea un episodi on Salvador Dalí és un nen i el seu pare, gran amant d'aquesta dansa, el porta a escoltar-ne acompanyat de la seva germana. La segona es centra en l'any 1925, quan Dalí pare dedica una audició a l'amic del seu fill, Federico García Lorca, en una de les seves visites a la ciutat. La previsió és que  la pel·lícula s'estreni a les pantalles el proper mes de desembre.

  foto de Mediterrània Dansa.
  Publicat a les 16 de juny 2017, 3:56 per Mediterrania Dansa
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 82. Mostra'n més »
PROPERES ACTIVITATS A L'AGENDA