QUI SOM?


MEDITERRÀNIA DANSA


És una entitat sense ànim de lucre creada l’any 2000 qué té com a objectiu la recuperació, la conservació i la divulgació de les danses tradicionals catalanes. Des dels seus inicis, una de les seves línies de treball és el foment de l’aprenentatge de les danses catalanes als més menuts.Per a saber més sobre Mediterrània Dansa entreu al web de l'Agrupació

EL FAR DE LA MEDITERRÀNIA

Mediterrània Dansa inicia l'any 2010 un projecte relacionat amb l'aprenentatge de la dansa i la cultura tradicional catalana.

Des dels seus inicis l'any 2000, l'Agrupació ha desenvolupat una activitat formativa important com a un dels eixos bàsics de la seva activitat a Figueres i a la comarca. S'han realitzat projectes puntuals molt interessants i existeix un relleu generacional en el qual una part dels balladors més petits acaben integrant-se al cos de dansa de Mediterrània dansa.

A partir de la creació del Far de ma Mediterrània, la formació de l'entitat es vehicula  a través del " Far de la Mediterrània", el nom que hem posat a l'escola de dansa tradicional de l'entitat.

Aquest projecte neix amb la voluntat d'incrementar l'activitat formativa de l'agrupació, no tant sols en el marc dels tallers anuals per a nens i nenes sino que també incrementant les ofertes de manera continuada i en diferents àmbits.

APRENDRE AMB VALORS

 Als tallers que es proposen a la mainada l'aprenentatge de la dansa va acompanyat del treball amb objectius transversals:

  • La pràctica i coneixement de les tradicions catalanes
  • La creativitat
  • El foment del treball en equip.
  • La responsabilitat de cadascú davant el grup.
  • La participació i col·laboració amb altres grups externs en trobades i concursos.


És per aquesta raó que es demana la màxima assistència possible als tallers i a les sortides i activitats addicionals que es proposin.

EQUIP FORMATIU

La creació del Far de la Mediterrània compta amb la col·laboració dels integrants de Mediterrània Dansa tot i que prenen rellevància l'equip directiu i de recerca per el muntatge d'espectacles i sobretot l'equip formatiu.

L'organigrama de l'equip formatiu pel 2017-2018, és el següent:                                                                                MONITORATGE:


MONTSE SÀNCHEZ  (coordinació)

 
 SALVADOR ALSINA

LIDIA SURROCAL'equip comptarà amb col·laboracions de professors de diferents tècniques de dansa per tal de completar el coneixement bàsic de dansa dels participants.